Izlaganje i roditeljski sastanak

Dana 4. listopada 2017. u prostorijama dvorane Duhovnog centra u Granešini, održano je kratko izlaganje profesorice Ljiljane Pintarić-Mlinar; s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, a nakon njega uslijedio je roditeljski sastanak za roditelje djece starijih skupina.

Profesorica Ljiljana nam je govorila o važnosti ranog razvoja djeteta, o razvoju djeteta u kompetentnu i kompletnu osobu. Objasnila nam je procese koji se odvijaju u dječjem mozgu za vrijeme ranih godina i kako nam ono što učimo kao dijete često ostaje za cijeli život. Također je predstavila anketno istraživanje koje će se provoditi u vrtićima diljem Hrvatske, a vezano je uz karakteristike razvoja djece određene dobi. Naš Vrtić će također sudjelovati u tom istraživanju.

Po završetku predavanja razdvojili smo se u skupine i svaka je održala svoj roditeljski sastanak. Roditeljima je dano nekoliko informacija vezanih uz pravila Vrtića i rad koji ćemo provoditi s djecom u nadolazećem razdoblju.

Upoznali smo ih o skoroj priredbi za Dane kruha kao i o nadolazećem izletu na koji će ići djeca starijih skupina.

Sastanak smo završili pojedinačnim razgovorima sa zainteresiranim roditeljima koje smo uputili da nam se slobodno mogu obratiti za sve informacije u vezi njihove djece.

Radujemo se budućim suradnjama s našim roditeljima!

Daniel Mršić

  Aktualnosti u vrtiću - Sve