ODGOJITELJSKO VIJEĆE

Odgojiteljski posao se ne sastoji samo od brige za djecu u vrtiću, nego se sastoji od niza aktivnosti koje se tiču planiranja i godišnjih zadaća. Jedna od takvih bilo je odgojiteljsko vijeće koje se održalo 27. rujna 2017. u dvorani vrtića Svetog Josipa, Granešina 7. Na vijeću su sudjelovali ravnateljica s. Danijela Koprek i odgojitelji iz Granešine, te podružnica Koprivnice i Križevaca.

Nakon molitvenog uvoda, prešlo se na verifikaciju posljednje sjednice. Potom se razgovaralo o godišnjem planu i posebnim zadaćama za novu pedagošku godinu. Izneseni su provizorni planovi za nadolazeće razdoblje.

Odgojitelji su iznijeli svoje individualne zadaće na kojima će se bazirati njihov rad ove pedagoške godine. Sve su zadaće bile u skladu sa godišnjim planom i programom. Dogovorene su smjernice na čemu svi zajedno još možemo poraditi kako bi unaprijedili svoje pedagoško djelovanje.

Razgovaralo se i o nadolazećoj Jesenskoj katehetskoj školi na temu: SVECI KAO UZORI DJELOTVORNE LJUBAVI – „PORUKA VJERNOSTI BLAŽENIH DRINSKIH MUČENICA“, na kojoj će naš vrtić voditi jednu od radionica, te su se davali prijedlozi u tu svrhu.

Događaj je protekao u ugodnoj atmosferi te smo se nakraju počastili i izmijenili određena iskustva.

Molimo Duha Svetoga da nas usmjeri u našem radu i pomogne nam kroz novu pedagošku godinu.

Daniel Mršić, odgojitelj

Galerija slika:

  Aktualnosti u vrtiću - Sve