Oproštaj s predškolcima

U utorak, 31. svibnja 2016., svetom misom  koju je predvodio o. Antonio Čirko, OCD, 17 predškolaca zajedno sa svojim odgojiteljicama, roditeljima, braćom i sestrama, te bakama i djedovima zahvalilo je dragome Bogu za dane provedene u vrtiću Svetog Josipa.

Misno slavlje bilo je prožeto zahvalnošću Isusu za dane provedene u vrtiću. O. Antonio u homiliji nas je podsjetio na važnost zahvaljivanja jednih prema drugima, a najviše prema Bogu, podsjetivši nas odrasle da djeca uče ponajprije po našem primjeru. Svoje molbe Bogu djeca su izrekla u molitvi vjernika moleći za Crkvu, roditelje, odgojitelje i sve potrebite.

Slavlje je započelo vrtićkom „himnom“: Iz vrtića našeg ori dječji glas, Josipe sveti uvijek prati nas. Nek' svuda zvone riječi pjesme ove: svetog Josipa  naš se vrtić zove, a na kraju pjesmom Blaženoj Djevici Mariji.

Nakon mise uslijedili su prigodni pokloni za djecu predškolce kao mali znak pažnje te zajedničko fotografiranje. Druženje smo nastavili prigodnim domjenkom u prostorima našeg vrtića.

Našoj dragoj djeci, našim predškolcima želimo uspješan početak njihovog novog životnog razdoblja uz želju da ih u njihovom radu prati zagovor svetog Josipa i naših blaženih Drinskih blaženica.

s. Danijela Koprek

Galerija slika:

  Aktualnosti u vrtiću - Sve