Proslava Dana vrtića svetog Josipa u Granešini

17. ožujka 2022. svečanom svetom misom proslavili smo svetkovinu svetog Josipa i Dana vrtića, kao i Dan očeva. Svetu misu predslavio je fra Dejan Lecić, (franjevac-kapucin) u crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije u Granešini. U svojoj propovijedi istaknuo je kako se u životu ne smijemo bojati, baš onako kako se Gospodin u snu javio svetom Josipu i ohrabrio ga u svetom djelu spasenja: „Josipe, Sine Davidov, ne boj se.“

Istaknuo je kako se u Bibliji se 365 puta spominje riječ – Ne boj se. I to je ohrabrenje svakome od nas da se u životu ne bojimo jer je Gospodin s nama. Poseban začin misi dalo je pjevanje naše djece iz vrtića svetog Josipa koja su se odlično pripremila za ovu priliku, a sviranjem su ih pratili  tata Josip Gečević i s. Ružica Golik. Djeca su također molila i molitve vjernika, uz dvoje odgajatelja, Violetu Zeko  i Daniela Mršića. Pjevanju su se radosno tijekom mise pridružili i roditelji.

Nakon svete mise prigodno smo se fotografirali ispred oltara i slike svetog Josipa, a potom uputili na malo druženje ispred crkve, gdje su bili mnogi kolači koje su napravile mame i bake iz vrtića. Zahvaljujemo ovom prigodom svima koji su pomogli u ostvarenju ovog prekrasnog i blagoslovljenog dana i neka nas sve prati zagovor svetog Josipa!

s. Danijela Koprek

Galerija slika:

  Aktualnosti u vrtiću - Sve