PROSLAVA MAJČINOG DANA

U srijedu 25. svibnja 2022. u 16 i 15 sati ispred igrališta Dječjeg vrtića sv. Josipa proslavili smo Majčin dan.

Na priredbi su sudjelovale mame, tate, djedovi i bake, braća i sestre djece koja su pohađala naš vrtić kao i sestre iz samostana sv. Josipa iz Granešine. Djeca jasličke dobi zaplijenila su pažnju samim time što su tako mali stali pred publiku, te odvažno i hrabro odrecitirali i otpjevali čestitku svojim mamama - Mila moja mamice i Gledajte me. Djeca starijih skupina Leptirići i Ribice prigodnim su recitacijama, pjesmama posvećenih majkama, te igrokazima, zahvalila svojim majkama na ljubavi i požrtvovnosti kojima ih svakodnevno obasiplju, posebno pjesmom - Hvala mama, hvala tata, hvala vam za sve.

Dječje pjevanje sviranjem je popratio tata Josip Gečević. Cijeli mjesec svibanj posvećen je blaženoj Djevici Mariji, tako su i djeca na kraju priredbe otpjevala pjesmu u čast Isusovoj i našoj majci Mariji – Evo nas pred tobom Marijo. Nakon programa djeca su čestitala svojim majkama i poklonila im male darove koje su izradili kako bi im zahvalili za njihovu veliku ljubav. Druženje smo nastavili uz kolače i nogometni turnir u koji su se uključili djeca, odgojitelji i roditelji.

I na kraju, iako odrasli, svi možemo iz dubine svoga srca zahvaliti svojim majkama na daru života i na trenucima kojima su one uvijek uz nas:

„Majka je moja
sunce u zori,
majka je moja lahor u gori,
blagost i nježnost
stalno mi pruža
majka je moja najljepša ruža.
Veselje moje
oči su njene,
brinem u času kad se zasjene.“ (Lidvina Luketa)

 

 s. Danijela Koprek                                                                                                                                  

Galerija slika:

Video:

  Aktualnosti u vrtiću - Sve