Proslavili smo Majčin dan

Dana 24. svibnja 2016. u Dječjem vrtiću Svetog Josipa u Granešini upriličena je priredba povodom Majčinog dana. Djeca su se danima, s mnogo entuzijazma, pripremala kako bi svojim mama uljepšala njihov dan. 

Djeca jasličke dobi zaplijenila su pažnju već samim time što su tako mali stali pred publiku te odvažno i hrabro odrecitirali i otpjevali čestitku svojim mamama.

Djeca starijih skupina su prigodnim recitacijama, pjesmama i igrokazima zahvalila svojim majkama na ljubavi i požrtvovnosti kojima ih svakodnevno obasiplju. Bilo je tu lijepih pjesama i recitacija, posvećenih majkama, ali i blaženoj djevici Mariji, našoj zaštitnici i nebeskoj majci.

Kao posebni gost iznenađenja, na kraju programa, nastupio je pjevač Miroslav Škoro koji je došao kao prijatelj jednog od roditelja što je izazvalo oduševljenje svih prisutnih. Otpjevao je nekoliko pjesama te se zahvalio na pozivu. Na kraju su djeca uručila svoje rukotvorine-prigodne poklone svojim mamama. Druženje se kasnije nastavilo uz kolače i razgovore.

Daniel Mršić, odgojitelj

Galerija slika:

  Aktualnosti u vrtiću - Sve