ZAVRŠNO ODGOJITELJSKO VIJEĆE

Dana 5. srpnja 2017. s početkom u 17,15 sati u prostorijama centralnog Dječjeg vrtića Svetog Josipa u Zagrebu održana je sjednica Odgojiteljskog vijeća Dječjeg vrtića Svetog Josipa. Na vijeću su bili prisutni ravnateljica, voditeljice podružnica te odgojitelji.

Odgojitelji iz Koprivničke podružnice uveli su nas molitvom u službeni dio vijeća. Ohrabrili su nas da gledamo pozitivno na ljude oko nas, da tražimo dobro u svima, te nas poticajnim porukama ohrabrili da budemo odvažniji činiti i živjeti dobro.

Ravnateljica je zahvalila odgojiteljima na svesrdnom zalaganju u ovoj pedagoškoj godini te nas ohrabrila i zaželjela nam svako dobro u idućoj godini s olimijskom geslom „Brže, više, jače“.

Kolege iz centralnog vrtića prezentacijom su nam dali uvid u njihov rad kroz pedagošku  2016./2017. godinu.

Svatko od nas odgojitelja je iznio dio svog rada i usavršavanja u kratkom izvješću, te smo uz druženje i ugodne razgovore završili službeni dio odgojiteljskog vijeća za ovu pedagošku godinu.

Ovim putem zahvaljujem svim djelatnicima vrtića, djeci  i roditeljima za lijepu i kvalitetnu suradnju, te molim blagoslov i snagu odozgor za nove pobjede, uz znanje da uvijek može brže, više i jače.

 

Ivana Katanović, odgojiteljica

Galerija slika:

  Aktualnosti u vrtiću - Sve