Novi početak

Dana 19. rujna 2017. u 17h u samostanskoj dvorani u Križevcima održan je zajednički roditeljski sastanak. Roditeljski sastanak organizirala je i vodila Zorica s. Pavla Adžaga nova voditeljica podružnice Dječjeg vrtića Svetog Josipa u Križevcima.  Uz voditeljicu na sastanku su bili prisutni odgajatelji Ivona Potočki i Ivana Katanović te 45 roditelja.

Sestra Pavla potrudila se i detaljno, iskreno, te otvorena srca predstaviti roditeljima planove za budućnost, potrebe vrtića, te važnost obostranog ispunjavanja obveza i dužnosti. Odgajateljice su govorile o suradnji s Gradom, te osnovnim potrepštinama i stvarima da bi mogli kvalitetno i normalno  funkcionirati.

Voditeljica i odgajateljice zahvalile su roditeljima na svesrdnoj pomoći, odgovornom ispunjavanju dužnosti, te zamolile da i dalje budemo aktivno uključeni u zbivanja, bilo u prostorijama vrtića, bilo u suradnji s lokalnom zajednicom.

Roditeljima smo uručili anketne listiće kroz  koje bismo htjeli saznati i čuti njihovo mišljenje, njihove želje, potrebe i prijedloge. 

Hvala našoj voditeljici s. Pavli na hrabrosti, odvažnosti i borbi za naš vrtić, našu djecu i za nas. Neka uvijek ima uz sebe vodstvo i snagu Duha, uz zagovor blaženih Drinskih mučenica.

Ivana Katanović, odgajateljica

Galerija slika:

  Novosti u Podružnicama - Sve