Radionice u dječjem vrtiću Svetog Josipa

RADIONICE U DJEČJEM VRTIĆU SVETOG JOSIPA U GRANEŠINI

Odgojitelji Dječjeg vrtića Svetog Josipa iz zagrebačke Granešine održali su dvije radionice na kojima su sudjelovali roditelji i njihova djeca. Prva radionica se održavala od  24.veljače do  4. ožujka 2016., a druga se održavala u razdoblju od 7.ožujka do 11. ožujka  2016., obje u prostorijama vrtića. Želja nam je bila da uključimo roditelje u naše vrtićke projekte i da im barem malo približimo rad vrtića.

Prva radionica je bila vezana uz našu godišnju zadaću ekologije. Uz pomoć oblikovanih, neoblikovanih i recikliranih materijala nastojali smo urediti interijer vrtića, ali i pokazati što se sve može ponovno iskoristiti, umjesto da se baca. Roditelji su se odazvali u velikom broju i zajedno sa svojom djecom na prekrasan način uredili prostor hodnika i  ispred skupina.

Druga radionica je bila vezana uz izradu uskrsnih motiva i ukrasa, koji su namjenjeni za prodaju povodom humanitarne akcije za Udrugu za promicanje dostojanstva ljudskog života i obrane nerođenog djeteta - „CENTAR ZA NEROĐENI ŽIVOT – BETLEHEM,  ZAGREB“.

Ova akcija je u skladu s našom drugom godišnjom zadaćom – solidarnost-milosrđe. Odaziv je također bio dobar, a nadamo se da će se skupiti što više sredstava za pomoć  udruzi. Djeca, odgojitelji i roditelji će posjetiti udrugu i pri tome im uručiti sva prikupljena sredstva.

Pozivamo naše roditelje da se i ubuduće odazovu u ovako lijepom broju i pripomognu svojim umijećem.

Daniel Mršić, odgojitelj

Galerija slika:

  Aktualnosti u vrtiću - Sve