ZAHVALA BOGU ZA PLODOVE ZEMLJE I BLAGOSLOV KRUHA

Dana 29.10.2019. u Dječjem vrtiću sv. Josipa u Granešini održala se tradicionalna priredba povodom Dana kruha. Time smo izrazili zahvalnost za plodove zemlje koje nam je dragi Bog podario.

Priredbu su otvorili naši najmlađi, djeca iz jasličke skupine - „Pačići“ koji su nagrađeni velikim pljeskom za svoj nastup uz pjesmicu „Ja sam pekar pravi“.
Nakon njih nastupale su starije skupine sa svojim kratkim programom. Uz pjesmice i recitacije, najzanimljiviji dio priredbe bila je dječja dramatizacija tradicionalne ruske priče „Djed i repa“. Djecu su u pjevanju na instrumentima pratili s. Ružica i tata Josip Gečević, čija su djeca pohađala naš vrtić.

Nakon nastupa došlo je vrijeme za blagoslov hrane i zahvalu Bogu na dobrima i plodovima, koje nam daje svake godine iznova. Lijepo je bilo vidjeti roditelje i djecu u zajedničkoj molitvi. Zahvaljujemo se ovim putem i roditeljima koji su nam donijeli mnoštvo peciva i kolača, te nam pomogli uveličati ovu proslavu. Nadamo se nastavku dobre suradnje i u razdoblju koje nam slijedi.

Daniel Mršić, odgojitelj

Galerija slika:

  Aktualnosti u vrtiću - Sve